EMPLOYER BRANDING MADE TO MEASURE
5 Aprilie 2023  Radisson Blu Hotel Bucharest

Participare

Employer Branding Conference revine cu o noua editie pe 5 aprilie 2023 la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. Conferinta se va desfasura in format hibrid, cu o audienta offline si online deopotriva.

Pentru a va inregistra la eveniment, va rugam sa completati formularul de mai jos. Inregistrarile sunt nominale si validate de un mesaj de confirmare pe e-mail. Verificati si in alte foldere daca mesajul nu ajunge in scurt timp si adaugati adresa contact@employerbrandingconference.ro la Contacte.

OFERTA SPECIALA: Toate inscrierile efectuate in perioada 5 ianuarie - 5 februarie 2023 vor beneficia de un pret redus prin oferta Early Bird.

PARTICIPAREA OFFLINE LA CONFERINTA

Evenimentul se va desfasura la Radisson Blu Hotel din Bucuresti. Participarea include, pe langa accesul la conferinta, pauzele de cafea si pranzul in conditii de 5 stele. La finalul conferintei, toti participantii inscrisi vor primi inregistrarile si prezentarile pentru care avem acordul vorbitorilor.

PARTICIPAREA ONLINE LA CONFERINTA

Evenimentul va fi transmis live pe o pagina dedicata comunicata direct pe e-mail tuturor celor care s-au inregistrat pe site. De asemenea, inainte de eveniment, fiecare persoana inregistrata va primi informatii complete despre agenda, vorbitori si desfasurarea conferintei. Dupa conferinta, cei care au rezervat un loc virtual vor primi inregistrarile sesiunilor si prezentarile pentru care primim acordul vorbitorilor.

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 5 martie 2023 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 6-25 martie 2023, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 26 martie 2023, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 26 martie 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizer

Main Partner

Gold Partners

Supported by
  • Hosting by Host-Age.ro
Media Partners