11 SEPTEMBRIE 2020 • Online
REZERVA LOC

Participare

In acest an, Employer Branding Conference va fi un eveniment organizat intr-o sala de conferinta, fara audienta, si difuzat online ca o transmisiune live dintr-un studio TV. Evensys a testat deja conceptul Contactless Conference in trei evenimente desfasurate in aceasta vara si a primit un feedback foarte bun atat de la public, cat si de la vorbitori si parteneri. Puteti vedea aici un clip de la Back to Business Virtual Summit.

Participarea la conferinta este gratuita pentru profesionistii din HR si comunicare care se inscriu online prin formularul de mai jos pana pe 3 septembrie inclusiv. Intre 4 si 10 septembrie, va fi disponibila oferta Last Minute, cu o taxa de vizionare de 50 euro + TVA. Dupa inregistrare, veti primi pe e-mail informatiile despre eveniment, agenda si link-ul de acces direct la sesiunile conferintei. De asemenea, va invitam sa ne urmariti pagina de Facebook a conferintei si evenimentul de Facebook

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Parteneri
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media