Employer Branding: A JOURNEY OF PARTNERSHIP & PERSONAL CONNECTIONS
11 Aprilie 2024  Hotel JW Marriott Bucuresti
INSCRIE-TE ACUM

Livrare, Retur & Anulare

Livrare 

Evenimentul va avea loc pe 11 aprilie 2024 la Hotel JW Marriott din Bucuresti. Dupa completarea procesului de inregistrare pe site-ul nostru, biletele dumneavoastra pentru participarea la eveniment vor fi expediate pe adresa de e-mail furnizata la inscriere.

Va rugam sa verificati cu atentie inboxul, dar si folderul de spam sau promotii al adresei dumneavoastra de e-mail, in cazul in care confirmarea noastra ar putea ajunge acolo. Biletele vor fi emise in format electronic, eliminand necesitatea printarii acestora. Va sfatuim sa aveti biletele pregatite in format electronic la intrarea in locatie, fie pe dispozitivul mobil, fie intr-un format usor accesibil.

Daca intampinati orice dificultati in privinta primirii sau accesarii biletelelor, va rugam sa ne contactati imediat la adresa de suport tehnic: office@evensys.ro. 

Returnarea/anularea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 11 martie 2024 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 12 martie 2024 – 31 martie 2024, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Pentru anularile de participare inregistrate incepand cu data de 1 aprilie 2024, respectiv pentru solicitarile de participare inregistrate incepand cu data de 1 aprilie 2024 taxele nu vor mai putea fi returnate.

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizer

Main Partner

Gold Partners 2023

Silver Partners 2023

GALA SUPPORTERS 2023

Supported by
  • Hosting by Host-Age.ro
Media Partners