11 SEPTEMBRIE 2020 • Online
REZERVA LOC

Vorbitori

Miriana Matei
Global Internal Communication Manager, Schneider Electric

Miriana Matei visa sa devina diplomat. Ea a inceput sa practice diplomatia in relatiile cu presa, in resurse umane, iar in prezent in comunicarea interna. Dupa 14 ani in Executive Search si HR Management in companii precum Genpact si Schneider Electric, Miriana a decis sa isi extinda aria de expertiza, asumandu-si un risc, intrand in lumea comunicarii interne globale cu compania pe care o iubeste, Schenider Electric. Incepand din 2016, a fost implicata in comunicare, participand la lansarea celei mai recente politici Schneider, denumita concediu global pentru familie, actionand ca un expert in comunicare pentru viziunea noilor veniti ai companiei. Miriana este foarta mandra de toata echipa si de colegii ei, si considera ca comunicatorii sunt conectorii si povestitorii din intreaga organizatie.

Judith Kis
Director Dept. Resurse Umane si Logistica, Groupama Asigurari Romania

Judith Kis conduce diviziile de Resurse Umane si Logistica ale Groupama Asigurari Romania, avand o experienta profesionala de peste 20 ani, perioada in care a coordonat departamentele de Resurse Umane  si Relații Publice ale unor companii importante, nationale si multinationale din domenii precum FMCG, retail, servicii de securitate si IT. In 2009, Judith a absolvit programul MBA din cadrul ASE-CNAM Paris si este certificata in managementul resurselor umane in cadrul unui program postuniversitar la Asebuss si prin Masterul de Comunicare si Managementul Resurselor Umane de la SNSPA. A participat la numerase training-uri si cursuri de dezvoltare in leadership, management, comunicare si resurse umane. 

Simona Radu
Global Communications Director, Schneider Electric

Simona Radu este o profesionista pasionata de domeniul comunicarii, cu o experienta puternica in industria de gestionare a energiei si automatizarii in organizatii mari. Fiind alaturi de Schneider Electric de peste 10 ani, Simona si-a construit expertiza in comunicarea interna & corporativa si gestioneaza o echipa de profesionisti in comunicare, alaturi de care se implica in proiecte strategice si transformari. Simona se bucura cu adevarat sa impartaseasca din cunostintele sale, motiv pentru care a participat la nenumarate evenimente de specialitate.

Bogdan Badea
CEO, eJobs Group

De la 1 martie 2018, Bogdan Badea conduce eJobs, coordonând activitatea a peste 100 de oameni, anterior fiind Head of Sales tot în cadrul eJobs. Absolvent al Facultăţii de Cibernetică (ASE), al unui master în comunicare la SNSPA şi al unui alt master de corporate finance (ASE), Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii - Procter & Gamble, Smartree România, Accace România, E&Y şi eJobs. În ultimele patru a avut poziţii de management, iar în două dintre ele a ajuns pe cea mai înaltă treaptă ierarhică. În timpul mandatului său, eJobs a atins recorduri istorice în termeni de cifră de afaceri, profitabilitate și număr de candidați. Totodată, în 2019, eJobs a fost prima platformă de recrutare online din România care a depășit 10 milioane de euro, în cifra de afaceri.

Cristina Savuica
CHIEF HAPPINESS OFFICER, LUGERA-THE PEOPLE REPUBLIC

Savuica. Cristina, nu Dana Savuica. Anteprenor cu state vechi, recruiter cu talent si pasiune.Colectionar, dar nu de obiecte, ci de oameni frumosi, de caini, pisici si orice alt patruped pe care il gaseste pe strada. De calatorii si de fapte bune. Voluntar, pentru ca lumea nu devine mai buna fara implicarea oamenilor buni. Mama lui Mihnea. Oficial, conduce un business de 85 mil euro. Neoficial, se implica din ce in ce mai mult in proiecte in afara business-ului.

Ana Maria Diceanu
Managing Director, Brain 4 Strategy

Stela Toderascu
Associate Certified Coach,

Cristian Manafu
Managing Partner, Evensys

Moderatori

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Parteneri
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media