Reimagining Employee Experience
29 septembrie 2022  Hotel JW Marriott & Online
PROPUNE PROIECT

VORBITORI

Mihaela Ionita
Director National de Resurse Umane, Lidl Romania

Mihaela (sau Misha, cum ii spune toata lumea) este Director National de Resurse Umane si membru in Consiliul de Conducere al Lidl Romania incepand cu februarie 2021. De-a lungul carierei sale, Misha a detinut roluri in resurse umane, shared services, operatiuni, vanzari si consultanta de management, activand in industrii precum Technology, FMCG si Retail. Pe parcursul celor 10 ani in resurse umane, ea a contribuit la cresterea organizatiilor, dezvoltand o cultura organizationala a performantei, axata pe oameni si colaborare. Absolventa de studii economice, ea detine si un MBA in economie, de la Central European University. Este coach intern si este certificata Lean Six Sigma.

Lia Apostol
Head of Marketing & Communications, Romania, Cognizant Softvision

Am avut mereu o mare pasiune pentrumarketing si comunicare, dar mai ales in ultimii 12 ani de cand sunt in acestdomeniu, la inceput in studii de piata, iar in ultimii ani in IT. Imi place pur si simplu sa vad cumcresc brandurile si cum oamenii se indragostesc si dezvolta incredere in ele,lucru greu de obtinut. Cred ca marketingul inseamna sa simti si sa faci oameniisa construiasca o relatie personala puternica cu brandul.Mi-am inceput calatoria inCognizant Softvision in urma cu 7 ani. Acum conduc departamentul de marketingsi comunicare din Romania. Cred cu tarie ca transparenta,comunicarea si implicarea reala sunt cheia unei organizatii de succes. Atatatimp cat iti tratezi jobul de zi cu zi ca pe o afacere proprie, succesul siexcelenta vor urma. Motto-ul meu preferat este: “Daca drumul nu are obstacole,probabil ca nu duce nicaieri”.Cognizant Softvision este oprovocare constanta, dar frumoasa, pentru ca sunt convinsa ca acesta este “ThePlace To Be”!

Diana Misa
Director Executiv Resurse Umane, OTP Bank Romania

Diana ocupa functia de Director Executiv Resurse Umane in cadrul OTP Bank Romania, avand o experienta solida, de aproape 30 de ani, in functii de conducere in arii de resurse umane si marketing, in diverse industrii precum media, banking si brewery. De aproximativ 18 ani Diana activeaza in mediul bancar (anterior Raiffeisen Bank), utilizand in rolul sau din prezent competentele castigate anterior in rolurile detinute. Pentru Diana, principalul focus este, alaturi de coordonarea activitatilor tipice de resurse umane (Admin, Compensatii si Beneficii, Staffing), sa sustina activ procesul de transformare a organizatiei, dezvoltarea brandului de angajator si contribuirea la consolidarea culturii organizationale. Recent, si-a asumat leadershipul zonei de Customer & Employee Experience, din dorinta de a asigura cea mai buna legatura intre business si Resurse Umane. Totodata, preocupata de atitudine financiara responsabila in randul tinerilor din Romania, Diana coordoneaza echipa Fundatiei OTP Bank Romania, care desfasoara activitati pentru dezvoltarea aptitudinii financiare, economice si manageriale in randul elevilor si liceenilor, ajutandu-i in acelasi timp sa isi planifice constient cariera. Diana are formare in Executive Coaching (PCI London) si certificare The Neuroscience Academy.

Anca Lazaroiu
HR Director, Ubisoft Romania & Serbia

Cosmin Dodoc
VP, People & Organisation, eMAG

Adina Vidroiu
HR Director, Microsoft Romania, Grecia, Cipru & Malta

Cristina Hanganu
Director de Comunicare & CSR, Lidl Romania

Flavia Bucerzan
Employer Branding Manager, Bosch Romania

Sunt un profesionist in domeniul comunicarii, cu peste 15 ani de experienta nationala si internationala dobandita in diverse medii de afaceri, de la publicitate, constructii pana la industria IT. De-a lungul anilor, am avut ocazia sa invat si sa experimentez multiplele arii ale domeniului comunicarii, de la organizarea de evenimente interne si externe, la managementul comunicarii corporative, PR, branding, CSR si marketing digital. Recent am descoperit si am aprofundat domeniul captivant al Employer Branding-ului, in timp ce conduceam echipa locala de la Bosch Engineering Center Cluj. Astazi, am onoarea de a coordona activitatile de Employer Branding si Comunicare la nivel de tara. Ca background, am o licenta in Comunicare si Relatii Publice la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si un master in Politici Publice si Advocacy la Universitatea de Vest din Timisoara.

Dana Dobrescu
Corporate & Government Affairs, Mondelēz Romania

Dana este Corporate & Government Affairs Manager in cadrul Mondelez International, gestionand strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs din regiunea South  Central Europe, care include 10 tari (Romania, Bulgaria si pietele adriatice de est). Anterior, Dana a coordonat activitatea de comunicare din cadrul Unilever South Central Europe si a gestionat strategia de media relations din Europa Centrala, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative. Dana are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor L’Oreal Romania, UPC Romania, Rosia Montana Gold Corporation. Subiectul ei preferat este mindful snacking si este pasionata de nutritie. Are doua certificari internationale de nutrition coach Precision Nutrition L1 si Women Coach Specialist GGS pe partea de wellbeing, fitness si nutritie.

Ioana Ciobotariu
Communications Manager, Ubisoft Romania

Bogdan Badea
CEO, eJobs Group

De la 1 martie 2018, Bogdan Badea conduce eJobs, coordonand activitatea a peste 100 de oameni, anterior fiind Head of Sales tot in cadrul eJobs. Absolvent al Facultatii de Cibernetica (ASE), al unui master in comunicare la SNSPA si al unui alt master de corporate finance (ASE), Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii – Procter & Gamble, Smartree Romania, Accace Romania, E&Y si eJobs. In ultimele patru a avut pozitii de management, iar in doua dintre ele a ajuns pe cea mai inalta treapta ierarhica. In timpul mandatului sau, eJobs a atins recorduri istorice in termeni de cifra de afaceri, profitabilitate si număr de candidati. Totodata, in 2019, eJobs a fost prima platforma de recrutare online din Romania care a depasit 10 milioane de euro, in cifra de afaceri.

Mirela Tanase
Senior Partner - Enterprise & Strategic Accounts, Exploratist

Cu o experienta de peste 15 ani in dezvoltare organizationala, employer branding si comunicare interna, Mirela, aka M, s-a alaturat agentiei Exploratist in 2016 pentru a dezvolta impreuna programe si proiecte in zona de employee experience. De-a lungul carierei, M a coordonat activitatea mai multor departamente de vanzari, operationale, comunicare interna si resurse umane. Parcursul sau profesional a avut intotdeauna un laitmotiv – pasiunea pentru oameni. Crede ca o abordare integrata a initiativelor unui departament de Resurse Umane defineste, cu success, nivelul de satisfactie si performanta al oamenilor intr-o organizatie. Oamenii pe primul loc este deviza de la care porneste de fiecare data atunci cand creioneaza proiectelor de employee experience.

Laura Rosca
QUALITATIVE RESEARCH DIRECTOR, ISENSE SOLUTIONS

Laura este un researcher pasionat cu peste 16 ani de experienta in intelegerea si schimbarea perceptiilor asupra comportamentului consumatorului. In timpul parteneriatului sau de lunga durata cu clienti din diverse industrii (telecomunicatii, bancar, retail, FMCG, frumusete, pharma, auto), Laura a facut parte din multe povesti de succes in afaceri, oferind cercetare integrata si consultanta. Laura a pregatit numerosi profesionisti in cercetare calitativa si a moderat sute de focus grupuri, interviuri aprofundate, etnografii, de-a lungul carierei sale de cercetare. Accentul Laurei ramane pe cumparatori, branding, comunicare si, in special, dezvoltarea conceptului si auditul brandurilor. Laura are o diploma de Master in Comunicare si Publicitate (SNSPA) si o licenta in Psihologie (Universitatea din Bucuresti).

Magor Csibi
Head of Leadership & Organizational Culture Practice, Trend Consult

Andrei Ion
Managing Director, SHL Romania - The Talent Assessment Company

Curiozitatea si simplificarea complexitatii sunt axele care il descriu pe Andrei Ion, psiholog specializat in domeniul psihologiei organizationale. Ghidata de aceste axe, cariera sa a urmat o dubla specializare, cercetator si cadru didactic la Facultatea de Psihologie a Universitatii din Bucuresti, si Managing Director al SHL Romania – The Talent Assessment Company. Studentii interactioneaza cu el la cursurile de Metodologia Cercetarii Comportamentale, Genetica Comportamentului Uman si Psihologie Organizationala, fiind astfel nevoiti sa afle mai multe despre bazele biologice ale functionarii psihologice si comportamentale, despre design-uri de cercetare si statistici multivariate sau despre rolul personalitatii in context ocupational. Andrei este membru in comitetul executiv al SIOP (Society for Industrial Organizational Psychology), unde a coordonat Comitetul de Afaceri Internationale, respectiv Comitetul pentru Cercetare. Energia pentru aceste activitati este obtinuta din pasiunile sale, cercetare si rock-climbing (escalada).

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizer

Main Partner

Gold Partners

Silver Partner

Branding Partner

Supported by
  • Hosting by Host-Age.ro
Media Partners