THE FUTURE OF HR IS HERE
11 SEPTEMBRIE 2020
EXCLUSIV ONLINE

Vorbitori 2020

Georgiana Alecu
Recruitment & Employer Branding Manager, Lidl

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul HR, aria majora de experienta a Georgianei este coordonarea si implementarea de campanii de recrutare si headhunting pentru pozitii de management si de specialisti, employer branding, cat si coordonare de proiecte de HR. Inainte de a se alatura Lidl Romania a activat in companii de top din industrii precum farma, oil&gas, audit si consultanta fiscala. In prezent Georgiana coordoneaza activitatile de recrutare si employer branding la nivel national. Intr-o piata a muncii extrem de dinamica cum este cea din tara noastra este important sa gaseasca, impreuna cu echipa ei, solutii pentru a putea atrage in organizatie cele mai potrivite talente care sa contribuie cu succes la dezvoltarea Lidl Romania.

Mikhail Lagutin
Sales Director for CEE Markets, Indeed Dublin

Judith Kis
Director Resurse Umane si Logistica Groupama Asigurari Romania

Judith Kis conduce diviziile de Resurse Umane si Logistica ale Groupama Asigurari Romania, avand o experienta profesionala de peste 20 ani, perioada in care a coordonat departamentele de Resurse Umane  si Relații Publice ale unor companii importante, nationale si multinationale din domenii precum FMCG, retail, servicii de securitate si IT.

In 2009, Judith a absolvit programul MBA din cadrul ASE-CNAM Paris si este certificata in managementul resurselor umane in cadrul unui program postuniversitar la Asebuss si prin Masterul de Comunicare si Managementul Resurselor Umane de la SNSPA. A participat la numerase training-uri si cursuri de dezvoltare in leadership, management, comunicare si resurse umane. 

Dumitrita Ghenciu
Employer Branding Strategist Bosch Romania

Dumitrita crede mult in valoarea comunicarii autentice in employer branding, care reflecta atat nevoile candidatilor, cat si pe cele ale angajatorului. In rolul actual din cadrul Bosch Romania, al doilea Cel mai dorit angajator din industria Automotive, este responsabila de localizarea EVP-ului si desfasurarea de campanii integrate de employer branding. Prin tot ce face sustine planurile de crestere ale celor 5 locatii din Romania, cu peste 8000 de angajati. In ultimii 7 ani a fost implicata in peste 50 de proiecte complexe de employer branding, desfasurate pentru companii din cele mai dinamice industrii din Romania: de la evenimente si campanii de recrutare si employer branding, studii de evaluare a de perceptiei, pana la proiecte strategice de definire si localizare a EVP-ului.

Miriana Matei
Employee and Leadership Communications CoE Lead Schneider Electric

Miriana Matei visa sa devina diplomat. Ea a inceput sa practice diplomatia in relatiile cu presa, in resurse umane, iar in prezent in comunicarea interna. Dupa 14 ani in Executive Search si HR Management in companii precum Genpact si Schneider Electric, Miriana a decis sa isi extinda aria de expertiza, asumandu-si un risc, intrand in lumea comunicarii interne globale cu compania pe care o iubeste, Schenider Electric. Incepand din 2016, a fost implicata in comunicare, participand la lansarea celei mai recente politici Schneider, denumita concediu global pentru familie, actionand ca un expert in comunicare pentru viziunea noilor veniti ai companiei. Miriana este foarta mandra de toata echipa si de colegii ei, si considera ca comunicatorii sunt conectorii si povestitorii din intreaga organizatie.

Bogdan Badea
CEO eJobs Group

De la 1 martie 2018, Bogdan Badea conduce eJobs, coordonand activitatea a peste 100 de oameni, anterior fiind Head of Sales tot in cadrul eJobs. Absolvent al Facultatii de Cibernetica (ASE), al unui master in comunicare la SNSPA si al unui alt master de corporate finance (ASE), Bogdan Badea are un parcurs profesional care include cinci companii – Procter & Gamble, Smartree Romania, Accace Romania, E&Y si eJobs. In ultimele patru a avut pozitii de management, iar in doua dintre ele a ajuns pe cea mai inalta treapta ierarhica. In timpul mandatului sau, eJobs a atins recorduri istorice in termeni de cifra de afaceri, profitabilitate si număr de candidati. Totodata, in 2019, eJobs a fost prima platforma de recrutare online din Romania care a depasit 10 milioane de euro, in cifra de afaceri.

Simona Radu
Head of Communications Excellence Schneider Electric

Simona Radu este o profesionista pasionata de domeniul comunicarii, cu o experienta puternica in industria de gestionare a energiei si automatizarii in organizatii mari. Fiind alaturi de Schneider Electric de peste 10 ani, Simona si-a construit expertiza in comunicarea interna & corporativa si gestioneaza o echipa de profesionisti in comunicare, alaturi de care se implica in proiecte strategice si transformari. Simona se bucura cu adevarat sa impartaseasca din cunostintele sale, motiv pentru care a participat la nenumarate evenimente de specialitate.

Alina Paltin
Talent Acquisition Lead, East Balkans PepsiCo

Alina si-a descoperit pasiunea pentru recrutare inca de pe vremea studentiei, cand s-a alaturat asociatiei BOS. 11 ani mai tarziu, Alina isi aminteste cu drag de toata aceasta calatorie in care a avut ocazia sa descopere recrutarea in agentii specializate si de executive search sau in companii multinationale. De la proiecte de recrutare si headhunting, la dezvoltarea unor echipe performante, la remodelat si simplificat procese, Alina si-a dat seama ca acest mediu plin de provocari este locul in care poate aduce valoare. In 2019, Alina s-a alaturat echipei PepsiCo, unde contribuie la dezvoltarea echipei si a proceselor de recrutare. Colegii sai spun ca Alina este persoana care uneste echipa de recrutare, iar legatura pe care o faciliteaza in interiorul echipei se traduce si prin rezultate imbunatatite. Pasiunea Alinei este sa aduca impreuna oameni potriviti cu job-urile potrivite si nu oricum. Cu energie, entuziasm si pragmatism.  

Ana Maria Diceanu
Managing Director Brain 4 Strategy

Ana-Maria este primul om de comunicare din Romania cu certificare AMEC (International Association for Measurement and Evaluation of Communication) si membru Chartered Institute of Public Relations Londra. Este expert in comunicarea de criza si de-a lungul carierei sale a lucrat pentru companii din industrii precum asigurari si banci, farma, FMCG si retail, oil&gas. In 2018, a Brain 4 Strategy, agentie de consultanta in PR, ce ofera servicii in cinci zone principale: managementul reputatiei, comunicare financiara, comunicare de criza, training media si simulari de criza, masurare si evaluare.

Stela Toderascu
Associate Certified Coach

A condus echipe de pana la 24 de oameni, activand ca lider pentru diverse departamente. Descoperirea si cresterea talentelor i-a placut cel mai mult de-a lungul activitatii de 14 ani in cadrul corporatiei. Si-a schimbat parcursul profesional si a devenit coach acreditat, fiind acum ghid pentru clientii sai in business, cariera si viata. Isi impartaseste experienta si perspectivele prin articole lunare postate in sectiunea de Personal Development pe blogul brandminds.ro si in revista Unica. O puteti gasi pe www.stelatoderascu.com.

Flavia Bobei
Alternative Research Solutions Manager Unlock Research

Peste 10 ani experienta in marketing si cercetare de piata, acumulata atat in agentia de cercetare cat si ca insights analyst si brand manager pentru client. Pasionata de idei si intotdeauna in cautarea unui sens mai profund al lucrurilor. Incearca sa-si pastreze mintea deschisa si sa inteleaga totul ca facand parte dintr-un mare si misterios puzzle numit VIATA. Daca exista ceva in care sa creada cu adevarat, e vorba de OAMENI – cu toata minunata lor complexitate si potentialul lor infinit. Are experienta ca researcher (atat de partea agentiei cat si a clientului), dar si in brand management.

Denisa Apreutesei
Qualitative Research Director iSense Solutions

Denisa Apreutesei profeseaza de mai bine de 9 ani in cercetarea de piata, motivata de dorinta de a intelege cat mai bine consumatorii. Dincolo de explorarea universului consumatorilor, implicarea in nenumarate studii de HR au determinat-o sa se acrediteze ca Trainer si ulterior ca Manager de Resurse Umane, astfel incat sa poata contribui prin traininguri la dezvoltarea angajatilor si a echipelor de lucru din cadrul companiei. 

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Parteneri
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media