UPGRADE YOUR EMPLOYER BRANDING STRATEGY
INSCRIE-TE ACUM!
DATA
13 martie 2020
ora
09.00-18.00
loc
JW Marriott
oras
Bucuresti

Vorbitori

Alex Bratu
Country Manager, JYSK Romania

Alex Bratu este Country Manager pentru JYSK Romania din ianuarie 2010. In cei 10 ani de cand lucreaza la JYSK, compania s-a extins de la 12 la 76 de magazine In tara, cifra de afaceri a crescut de la 60  la 482 de milioane de lei, iar numarul de angajati a crescut de la putin peste 100 la peste 800 de angajati. Inainte de a lucra pentru retailerul danez de mobilier si decoratiuni interioare a ocupat pozitia de Director Comercial la Intersport, unde a avut rolul de a dezvolta franciza Intersport In Romania. Impleteste pasiunea pentru retail cu cea pentru muzica si spune ca muzica, asemenea retailului, este un domeniu In care exista foarte multa matematica si precizie. Crede ca muzica e cea mai exacta arta dintre toate. Isi compune singur muzica si versurile si a produs pana acum doua albume rock.

Alina Vesca
L&D and Talent Manager, Vodafone Romania

Alina Vesca, L&D si Talent Manager la Vodafone Romania, are o experienta vasta in HR & Talent Development. Si-a incheiat studiile de licenta in relatii economice internationale si detine un master in Marketing si Business Communication, ambele de la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Face parte din familia Vodafone Romania de peste treisprezece ani, timp in care a acumulat cunostinte si experienta in gestionarea oamenilor, cultivarea si dezvoltarea talentului, precum si cele mai bune practici in cultura organizationala.

Alexandru Lapusan
CEO & Founding Partner, Zitec

Alexandru Lapusan este CEO si co-fondator Zitec, unul dintre principalii furnizori de solutii de afaceri, servicii digitale si produse tehnologice personalizate din Romania. La 15 ani de cand a pus bazele companiei, Alexandru conduce o echipa de peste 160 de specialisti in dezvoltare software si marketintg digital aflati in cele doua birouri din tara – Bucuresti si Brasov. in 2016, el a fost numit vicepresedinte al Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (ANIS), una dintre cele mai importante autoritati in domeniu pe plan local, cu peste 100 de companii membre. Tot in 2016, Alexandru a caştigat şi premiul “Most Admired Romanian Entrepreneur of the Year” in cadrul competitiei “Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2016”, dedicata recunoaşterii performantei obtinute alaturi de Zitec.

Irina Ignatescu
HR Director, McDonald's Romania

Irina Ignatescu este noua Directoare de Resurse Umane pentru McDonald’s in Romania. Irina e psiholog ca formatie si are o experienta de peste 17 ani dintre care 12 in Resurse Umane. Printre industriile si companiile din care a facut parte in acesti ani se numara industria materialelor de constructie (Ceramica Iasi), automotive (Calsonic), securitate (G4S), transport si logistica (DSV). Este un profesionist foarte bun, cu experienta in organizatii cu peste 7.000 de angajati in toate domeniile HR, inclusiv dezvoltarea si transformarea organizationala, recrutare, retentie, compensatii & beneficii, training si dezvoltare, bugetare si relatii de munca, salarizare. Irina are 40 de ani, este casatorita si are o fetita.

Mihai Paduroiu
CEO Office Division, One United Properties SA

Mihai are o carieră îndelungată pe piața locală de imobiliare, în unele dintre cele mai mari companii internaționale de consultanță. Pe parcursul celor 13 ani de activitate în real estate, el a fost implicat în numeroase procese de relocare, atât pentru companiii multinaționale, cât și locale, tranzacționând peste 500.000 mp de birouri în toată această perioadă. În cadrul One United Properties Mihai coordonează închirierea tuturor proiectelor de birouri: One Tower, One Cotroceni Park, One Verdi Park, One North Gate și One Victoriei Center, precum și consolidarea relației cu chiriașii, în scopul maximizării satisfacției tuturor ocupanților din cadrul dezvoltărilor comerciale sub brandul One. Mihai deține o diplomă în Relații Economice Internaționale de la Academia de Studii Economice și este membru al RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) din 2016.

Marius Ciurariu
Director de Resurse Umane, Provident

Si-a inceput cariera in HR in 2004, la Orange Romania, ajungand apoi la Provident, unde a indeplinit mai multe roluri in zona de LD, inclusiv cel de LD manager pe 6 tari. Din 2016 este directorul de resurse umane la Provident, singura companie din industria financiara bancara si nebancara care este certificata Angajator de Top 2019. In 2019, in cadrul galei Capital "Excelenta in Management" a primit premiul pentru gestionarea celei mai dinamice retele de resurse umane din Romania. Pentru ca ii place sa inoveze, Marius deruleaza proiecte legate de robotizare in HR, incercand in acelasi timp sa faca un altfel de HR in care oamenii sunt cu adevarat, nu doar in power point pe primul loc.

Madalina Uceanu
Managing Partner, Career Advisor

A inceput sa lucreze in resurse umane in 1994, iar activitatea in recrutare a fost o constanta in toti cei 25 de ani de activitate. Singura diferenta au facut-o anii, in sensul ca a inceput cu recrutare de junior si temporary, iar de aproximativ 15 ani deruleaza doar proiecte de head hunting. In 2010 a pornit un proiect online, PortalHR.ro, apoi a scris pentru cativa ani pe careeradvisor.ro si Madalinauceanu.ro, iar in paralel a lansat propriul boutique de HR, Career Advisor. Pe langa activitatate de headhunting este implicata in diverse proiecte de Career Coaching, Training, Consultanta HR. De cativa ani a intrat si in piata de tehnologie fiind unicul representant in Romania al PhoenixATS, sistem de automatizare a recrutarii. Ii place ce face si se considera norocoasa ca a intrat intamplator intr-un domeniu care i se potriveste atat de bine si in care isi poate respecta valorile personale.

Claudia Munteanu
Marketing & PR Manager, Cognizant Softvision

Senior Arhitect in Marketing și PR, cu istoric demonstrat al activității în industria tehnologiei informației, consultantei și al serviciilor. Profesionist cu experienta în domeniul comunicării și managementul marketingului, employer branding, publicitate, managementul evenimentelor și comunicare corporate.

Alina Bratu
Director National de Comunicare, Vitesco Technologies Romania

Dupa 17 ani petrecuti ca om de comunicare al concernului Continental in Romania, Alina Bratu alege o marca noua, Vitesco Technologies. Profesionist cu experienta în domeniul comunicarii, employer branding si managementul evenimentelor isi imparte energia intre locatiile Vitesco Technologies din Romania: Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi si rolul de mama a Catincai si al lui David. Glumeste spunand ca se simte unicorn si le poate pe toate

Adina Vlad
Managing Partner, Unlock Research

Madalina Balan
Managing Partner, Hart Consulting

Mădălina Balan este exemplul de profesionist care înțelege profunzimea domeniului pe care îl gestionează cu multă îndemânare și succes: dezvoltarea liderilor de excepție pentru companii naționale și multinaționale, managementul de talente, educarea organizațiilor pentru o creștere continuă. Specializată în psihologie organizațională, Mădălina este Managing Partner și Consultant Senior la Hart Consulting din 2006. Mădălina are 18 ani de experiență în consultanță în resurse umane și în psihologie organizațională (evaluare psihologică, selecție, training, coaching) și 11 ani de experiență ca și manager de oameni și business. Mădălina lucreaza cu companii multinaționale și antreprenoriale de top, livrând servicii de testare psihologică, selecție, centre de evaluare, diagnoză de echipă și organizațională, workshop-uri, programe de dezvoltare a liderilor și executive coaching. Mădălina are experiență în proiecte complexe care implică evaluare pentru selecție, promovare, evaluarea comportamentelor de siguranță în muncă, programe de dezvoltare individuală și de grup.

Maria Patrasescu
Internal Communication Director, Groupe Renault

Maria Patrasescu este director Comunicare Interna in cadrul Groupe Renault Romania, o companie globala, parte din Alianta Renault Nissan Mitsubishi, care integreaza toate activitatile specifice domeniului auto. Si-a inceput cariera profesionala intr-o agentie de presa. Timp de 13 ani a dobandit experienta in comunicare corporativa in companii lideri de piata din domeniile telecomunicații și auto. A coordonat campanii de relatii publice si comunicare interna cu tematici diverse, de la campanii de produs la campanii de transformare organizationala. Toate acestea i-au oferit sansa de a demonstra echipelor de top management rolul strategic al comunicarii intr-o organizatie. Maria crede in puterea comunitatilor de a schimba mediul in care traiesc si se dezvolta, context in care conceptul de employee advocacy va castiga tot mai multa vizibilitate si influenta.

Bogdan Badea
CEO, eJobs Group

Ionut Munteanu
Digital Marketing Evangelist & Entrepreneur

Catrinel Burghelea
CONSULTANT COMUNICARE SI RELATII PUBLICE

Moderatori

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Partener gold

Partener silver

Cu sprijinul
Parteneri media