EMPLOYER BRANDING MADE TO MEASURE
5 Aprilie 2023  Radisson Blu Hotel Bucharest

Ioana Mucenic

CEO, Minio Studio

Ioana este antreprenor in publicitate de cand avea 22 de ani. Este membru al Charted Institute of Marketing, cu certificari in Inovatie&Managementul Schimbarii, Strategic Marketing si Managing Marketing. Este trainer certficat si speaker frecvent la evenimente de business locale si internationale. Este redactor invitat la publicatii specializate de trade marketing. Este pasionata de Design Thinking si User Experience. Din 2019, este cadru didactic asociat la SNSPA, predand la cursurile de master.
In 2006 a co-finantat agentia de publicitate Pastel, pe care a condus-o aproape 10 ani. Din 2016, a infiintat agentia de comunicare strategica Minio Studio. Cu o crestere rapida a echipei si a proiectelor, agentia deruleaza proiecte si pentru piete puternice, precum Germania si Olanda. In 2020, Minio a fost cea mai premiata agentie locala independenta, cu 14 premii in portofoliu pentru clienti precum Durex, Mondelez, Rowenta, SunPlaza. Ioana are 16 ani de lucru in publicitate si 14 ani de antreprenoriat, timp in care a dezvoltat sau coordonat sute de campanii locale si regionale, pentru branduri precum Avon, Bergenbier, Colgate-Palmolive, Nivea, Jacobs, Milka, Marionnaud, Tenaris, Tefal, Reckitt Benckiser, Hochland si multi altii.

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizer

Main Partner

Gold Partners

Silver Partner

Branding Partners

Research Partner

GALA SUPPORTERS

Supported by
  • Hosting by Host-Age.ro
Media Partners