UPGRADE YOUR EMPLOYER BRANDING STRATEGY
REZERVA LOC
DATA
14 mai 2020
ora
09.00-18.00
loc
JW Marriott
oras
Bucuresti

Inregistrare

Va rugam completati formularul de mai jos pentru a va inregistra la evenimentul Employer Branding Conference. Taxa de participare la eveniment include: accesul la toate prezentarile incluse in program, pauza de pranz, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program.

Regular

Conferinta
165€ + TVA
Valabil pana la 14 mai
  • Acces la Conferinta
  • Beneficii exclusive participanti
  • Pranz de 5 stele
  • Networking cu specialisti
  • Prezentari oferite post-event
Inscrie-te acum!
10% reducere pentru 3 sau mai multe persoane.

Returnarea taxelor de participare

Anularile de participare inregistrate pana in data de 14 aprilie 2020 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 15 aprilie – 4 mai 2020, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 5 mai 2020, taxele nu vor mai putea fi returnate.

Cum platesti?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16.

Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Employer Branding Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane importante pentru companie.

Organizator

Partener principal

Parteneri
Cu sprijinul
  • Hosting by Host-Age.ro
Parteneri media